Åbning af ny Café i Ballast Syd

lisehvarres billede

Åbning af ny Café i Ballast Syd

Onsdag d. 31 januar slog en ny Café i Ballast Syd dørene op for første gang. Cafeen er en åben og uforpligtende Café, drevet af hjertevarme frivillige. Cafeen henvender sig både til de børn og unge som allerede kommer i Ballast, men er også åben for børn og unge som ikke er tilknyttet Ballast, men hvor et misbrug eller en afhængighed har fyldt for meget i deres hjem, og som ønsker at se hvad Ballast er og møde andre børn og unge med samme problemstillinger.

På åbnings-dagen var den røde løber fundet frem, ballonerne var pustet op og der var inviteret til en tur på skøjtebanen efterfulgt af boller og varm kakao. Pressen var også inviteret med, hvilket der er kommet et indslag i TV2 Syd ud af – se indslaget her: https://www.tvsyd.dk/nyheder/31-01-2018/1930/ny-cafe-skal-hjaelpe-born-i...

Cafeen har åbent hver onsdag fra kl. 16 til kl. 19 i Kirkegade 4. Der vil hver gang være et måltid mad kl. 18, som de frivillige, i fællesskab med de børn og unge som er i Cafeen på dagen, har lavet. Cafeen er tænkt som et frirum, for de børn og unge, som oplever at et misbrug eller et afhængighedsproblem fylder for meget i hjemmet. I Cafeen kan man komme som man er, hænge ud, snakke, spille spil, gå tur og hvad ellers man måtte have lyst til.