Juleafslutning i Ballast Syd

lisehvarres billede

Juleafslutning i Ballast Syd

Onsdag d. 13/12 holdt Ballast Syd juleafslutning for hele huset. Alle børn og unge, som gennem året er kommet i Ballast Syd var inviteret til en eftermiddag og aften i julehyggens tegn.
Børnene og de unge startede med at blive budt velkommen af et kæmpe fad med lune æbleskiver, og tid til bare at falde til og snakke med dem som de måske ikke havde set længe.
Da alle æbleskiver var spist, blev der spillet julebanko. Her styrede Lone og Charlotte slagets gang, og mange ende med at vinde super flotte gaver, der bl.a. var sponsoreret af Søsterne Grene i Esbjerg Storcenter.
Efter spillet var det tid til at røre sig lidt og der blev stillet op til dans om juletræet, hvor hele huset blev taget i brug til dans og sang.
Mens der blev spillet banko og danset om juletræet lavede Lise 10 liter risengrød, som var klar til at blive guffet efter den aktive dans. Igen blev næsten alle 10 liter risengrød spist og resten af aften blev brugt til at hygge og snakke med hinanden. Da det var tid til at slutte aften af, fik alle børn og unge en juleslikpose, til at tage med hjem og nyde i jule.

Juleafslutningen var en stor succes og vi gik alle hjem med et kæmpe smil på læben og stor lyst og gejst til at arbejde videre med Ballast i det nye år.
I Ballast vil vi gerne sige tak for et fantastik 2017 og se frem imod et - hvis muligt - endnu bedre 2018 :D

Glædelig jul og god nytår fra alle i Ballast!